Saturday, January 21, 2012

#102 | puuuuuiiiiii!

Assalamualaikum and a very good day to all readers.

 Gua nak ucapkan selamat tahun baru kepada semua yang membaca, sebab gua tak sempat nak wish pada 3 minggu lepas. Gua sibuk dengan final examination gua yang baru tamat pada 21 Januari yang lepas. Selamat tahun baru cina juga kepada yang berbangsa cina.

Sebenarnya gua ada satu masalah. Laman sesawang sosial, Facebook gua tak boleh nak log in. Macam celaka perangai. Dah seminggu benda ini belarutan. "being locked in for security reason"? My a**! Gua nak wall-to-wall dengan insan yang tersayang pun dah terbantut. 

Gua pun tak tahu kenapa.
What the fish?
 
Gua dah isi segala yang mereka minta seperti no telefon handphone gua tapi haram satu code pun mereka tidak berikan. Mark Zuckerberg dah sailang gua punya account facebook ke? Gua agak terkilan dengan laman sesawang ini, serius. 
Takkan gua nak buat account baru kot?

Sekian.


2 comments:

wawan said...

wall2wall dgr tersayang? gua rase org yg hacked lu tu dia jeles dgn "wall2wall" lu. hehe

syahir yusuf said...

orang belagak...dapat balasan..haha