Monday, June 6, 2011

#028 | we are Malay.

Assalamualaikum and a very good days to all.

Dulu pasal perempuan bangga dengan kehilangan virginity beliau. Kini, timbul lagi satu fenomena busuk di mana aksi-aksi berbaur lucah ditayangkan. Bala-bala.

Gambit Saifullah. Nama dah macam pahlawan Islam. First time dengar gua macam,

"Ini yang dalam X-Men tu ke? Yang baling-baling card tu?"

Gua tak dengar lagi nama yang belakang tu. Rupanya artis tanah air gua. Gua ada tengok pasal beliau dalam satu sedutan AF. Mama gua yang bagitau nama penuh dia. 

Apa lu orang boleh cakap pasal video ini?

Bagi gua, kita ini orang Asia. Lagi-lagi beragama Islam. Tak boleh ke buat video yang senonoh sikit? Ini dah macam orang putih dah. Cuma tak nak bagi nampak macam video lucah, sentuh-sentuh je. Boleh menaikkan syahwat kalau tengok video ini. Prema Yin tu pula boleh buat aksi-aksi kucing gatal. Tidak pernah lagi rasa gua ada video klip lagu melayu yang macam ini. Ini kalau budak-budak tengok, apa nak jadi pun gua tak tau.

Gua rasa nak tengok video klip lagu Chinese Malaysia pun tak ada seteruk macam ini. Ye dok?

Sekian.

5 comments:

bact. said...

tak wajib tayang la kalo macam neh
kahkahkah

ShafiqIzwan said...

tuh la, tu pon si gambit tu masih nak mempertahankan lagi. zzzz =.=

Anyyss Shuhaimi said...

kononnya nak masuk pasaran luar..haish

wan zuliyana [apel] said...

huduh nak mampus

mohdnabil said...

bact : gua tak suka vid tu. HAHA
shafiq : entah. dia bangga sangat dengan video dia.
anyyss : alasan. orang lain boleh je. tak payah nak buat video lucah.
apel : agreed!