Monday, June 20, 2011

#041 | kehangatan.

Assalamualaikum and a very good day to all readers.

Malam ini memang buat gua panas lah. 

Yang pertama, orang bawak kereta macam sial, puii! Nak bawak kereta tu memang nak makan habis jalan. Lepas tu, bawak nak perlahan. Aduyai, nanti kalau gua tekan minyak, cium belakang kereta lu baru lu tau. Kereta dah lah mahal, sebab tu gua tak sanggup. Bawak kereta je besar, otak kecik!

Yang kedua, Celcom. Gua nak message member gua, tersangkut. Padahal, gua baru top up tadi petang. Ini bikin gua panas lah. Tak ada warning bagai. Gua nak buat call sebab court futsal penuh dah tak boleh. Apa punya service lah yang korang bagi ni. Gua hampa malam ini dengan lu, Celcom!

Gua nak menjerit, boleh?

Sekian.


4 comments:

aiman said...

ku pakai maxis..

saya Shew said...

seriush hit!

bact. said...

aku ingt aku sorg je marah kn sialkom tu
hahhahaha

mohdnabil said...

Haha. Celcom bikin panas je.